martes, 27 de marzo de 2012



ANÀLISI OBJECTIU. Què veiem?

  1. Nom del producte / marca: Texican whopper / Burguer king.
  2. Eslògan / logotip: "Unidos por el destino" i "Como tu quieras" / Logotip Burguerking.
  3. Descripció del producte i dels seus destinataris: Nova hamburguesa, destinat a tots els públics.
  4. Identificació del mitjà en què apareix: Internet.
  5. TIPUS DE CAMPANYA: Llançament del producte. 
  6. TRACTAMENT DEL PRODUCTE:Es presenta el producte idealitzat.
  7. Descripció dels elements morfològics: -
  8. Estructura narrativa (SI TÉ)): A la part superior presenta el text "nuevo texican whopper", que capta l'atenció del destinatari i informa de la novetat. A sota apareix la frase "unidos por el destino" que fa referència a la unió dels aliments texans i mexicans amb els quals s'elabora el producte. A la part inferior, en petit, apareix l'eslògan de la marca Burguer King "Como tu quieras".
  9. Aspectes sintàctic - expressius: Consta de dues imatges separades per un text, a la part superior un pla general d'un cowboy i un lluitador mexicà recolzats sobre una tanca de fusta, i a la part inferior, sobre uns fons blanc, un primer pla del producte, una hamburguesa, en els seus dos tamanys.
  10. Tractament lingüístic: Missatje curt i directe, entenible per qualseol públic.
ANÀLISI SUBJECTIU. Què ens suggereix?
  1. Impacte de l'anunci: La frase central destacada en vermell capta de seguida l'atenció del públic, que dirigeix primer la vista cap a les hamburgueses en primer plà, imatge del producte, i finalment cap a la part superior que dóna lògica a la frase central "unidos por el destino" i fa veure de què es tracta el producte (combinació de mexicà i texà).
  2. Presentació del producte: Es presenta una imatge idealitzada del producte, segurament retocada virtualment per donar la sensació que és un producte fresc i provoqui més ganes de menjar-ne.
  3. Públic al qual s'adreça l'anunci: A qualsevol públic.
  4. Valors i estereotips que s'utilitzen com a reclam o es manifesten: Es presenta l'esterotip de cowboy per representar Texes i el lluitador enmascarat per represaentar mèxic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario